lørdag den 15. marts 2014

Høgelund i godt selskab

Ud over at jeg godt kan lide at følge med på diverse madblogs, så elsker jeg også at kigge på lækre madbilleder på Instagram. Den anden morgen havde Thomas Alcayaga aka Madet Mere, postet et billede med Arla Unikas lækre blåskimmelost Høgelund og det mindede mig om, at jeg havde disse fine billeder til at ligge af den nemmeste og meget lækre snack; ristet rugbrød med Høgelund, æggeblomme og rå løg. Syntes du det lyder mærkeligt? Det syntes jeg også det gjorde, men heldigvis er det ikke normalt det som afskrækker mig fra at prøve det alligevel :-)


Retten er så simpel, at man næppe kan kalde dette en opskrift, men blot et rigtigt godt råd. Jeg fik retten anbefalet af en mand som stod med smagsprøver på øl i vores lokale Bilka. Han anbefalede at vi drak en god, mørk og kraftig øl til. Dette kan varmt anbefales.

Her er alt du skal gøre:

Rist et stykke rugbrød, skær en god skive Høgelund eller anden kraftig blåskimmelost og kom den på det ristede rugbrød. Drys med finthakket løg og kom tilsidst en æggeblomme ovenpå. Nu skal du bare sætte dig godt til rette og nyde alle dine sparsomme anstrengelser. 

Velbekomme!!


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar