onsdag den 6. marts 2013

Sprød sellerisalat a la Waldorf

Her til aften fik jeg bikset en lille sprød salat sammen, som endte med at smage lidt hen ad waldorfsalat. Super frisk, sprød og cremet. Jeg serverede den til ovnstegt kylling og kartofler.



Sellerisalat:

250 gram knoldselleri
1 madæble
2 spsk hakket dild
1 lille håndfuld valnødder groft hakkede.

Dressing
2-3 spsk creme fraiche 6%
1 spsk fløde
1 tsk æbleeddike
1 tsk honning
1 tsk grov sennep
salt og peber

Skræl knoldsellerien og skær den i fine små tern. Fjern kernehuset og skær også æblet i fine tern. Vend selleri og æbler sammen med dild. Rør dressingen sammen og smag den til med salt og peber. Vend den i salaten. Smag salaten til igen, måske trænger den til mere salt. Vend valnødderne i salaten  og lad den trække 1 times tid i køleskab inden servering.

2 kommentarer:

  1. WOW, den salat lyder lækker. jeg elsker waldorf salat. Den vil jeg prøve at lave i weekenden.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Samantha.

      Det er en super dejlig salat! Faktisk blev den til af rester fra køleskabet og jeg var meget tilfreds med resultatet :-)
      Håber den falder i din smag...

      Charlotte

      Slet