lørdag den 29. september 2012

Squashsuppe

Vi får spist lidt squash i denne uge... Jeg fik jo denne fine squash forærende, og har lige knipset et billede af den, så i får en fornemmelse af hvor stor den hjemmedyrkede squash er :-)


Næste squashret på menuen blev en cremet squashsuppe med ristede bacontern og purløg.

Squashsuppe:
(3-4 personer)

600 gram squash i grove tern
1 skrællet bagekartoffel i grove tern
1 stort løg
2-3 fed hvidløg
Ca. ½ liter vand
2 spsk Herbamare grøntsagsbouillon eller en økologisk hønsebouillonterning
2 spsk fløde
Salt og peber
Evt. hvidvinseddike

Tilbehør:
Bacon
friskklippet purløg
Evt. lidt mere squash skåret i fine tern

Svits squash, kartoffel, løg i skiver samt finthakket hvidløg i lidt olie i 5-10 minutter. Tilsæt vand og bouillon (grøntsagerne skal kun lige være dækket af væske). Lad grøntsagerne koge under låg til de er godt møre. Blend suppen til den er fin og cremet. Tilsæt fløden og smag til med salt, peber og evt. hvidvinsedikke.

Server suppen med ristede bacontern, purløg og evt. fintsnittet squashtern.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar